Рила Кетъринг

www.rilacatering.com
Продуктов каталог
Платформа: Wordpress

Екипът на Рила Кетъринг е с дългогодишен опит в планиране и организиране на събития. Фирмата предлага цялостни решения за корпоративни и частни клиенти – доставка на храна и напитки, завършени кетъринг продукти и услуги, цялостно планиране, организиране и осъществяване на вечерни приеми, коктейли, сватби, специални и ексклузивни събития.


 Уеб дизайн и програмиране на сайта
 SEO пакет
 Поддръжка

 


Екипът на Рила Кетъринг е с дългогодишен опит в планиране и организиране на събития. Ние предлагаме цялостни решения за корпоративни и частни клиенти - доставка на храна и напитки, завършени кетъринг продукти и услуги, цялостно планиране, организиране и осъществяване на вечерни приеми, коктейли, сватби, специални и ексклузивни събития.


Нашият основен фокус е върху това да създадем съвместно работещо сътрудничество с нашия клиент, да разберем детайлно неговите нужди и да предложим най- доброто кетъринг решение.


Капацитетът ни позволява да създаваме събития с всякакъв размер и финансов ресурс. Цялостна организация и обслужване на частни и корпоративни събития.


Компанията ни е с утвърден опит, но не спира да се развива и експериментира. Зад гърба си имаме много и успешно организирани мероприятия. Екипът от млади професионалисти осигурява комплексно обслужване на най-високо ниво, независимо дали поводът е коктейл, бизнес семинар, конференция, кафе-пауза, презентация, официален обяд или вечеря, рожден ден, сватба, детско парти, частно или фирмено събитие.