Клиники Нуридент

www.drnuri.com
Фирмен сайт
Платформа: Web Soution CMS

Д-р Сейед Маджид Нури завършва стоматология в Стоматологичният факултет в град Пловдив през 1999г. Има 18 годишна частна стоматологична практика в собствена клиника в гр. София.


 Уеб дизайн и програмиране на сайта
 SEO пакет
 Поддръжка

Д-р Сейед Маджид Нури завършва стоматология в Стоматологичният факултет в град Пловдив през 1999г. Има 18 годишна частна стоматологична практика в собствена клиника гр. София. Член e на Българския Зъболекарски Съюз и Българска академия по естетична стоматология. Придобива следдипломна квалификация в България и Чужбина по Естетична стоматология и Имплантология. Благодарение на дългогодишния си опит и практика, д-р С.М.Нури е спечелил доверието на много български и чуждестранни пациенти, живеещи в Англия, Германия, Америка и др. Участва в редица стоматологични симпозиуми и конгреси не само в България, но и в Чужбина. Ние можем да създадем един нов свят от възможности, с които да се подобри нивото и качеството на вашия живот посредством използването на най-напредналите техники и технологии.


Ние също Ви предлагаме съвременна пародонтална (на венците) и ендодонтска (на кореновия канал) терапия, както и орална хирургия. Наше убеждение е, че вие трябва да получавате възможно най-добрата стоматологична грижа, и че вие трябва да бъдете напълно информирани за състоянието на вашето орално здраве. Това означава, че ние ще препоръчаме каквото е необходимо, за да ви доведем до оптимално състояние на оралното здраве, и за предотвратяване на каквито и да е бъдещи проблеми. Ние искаме да бъдем сигурни, че след като е завършено вашето лечение, вие само ще трябва да ни посещавате за регулярно клинично почистване (профилактика), за да може да се поддържа такава висока степен на орално здраве.