Складови системи и стелажи

www.mezzanine.bg
Продуктов каталог
Платформа: Web Soution CMS

Фирма "Складови системи и стелажи" е доверен партньор на редица големи обекти и складове в страната и чужбина.


 Уеб дизайн и програмиране на сайта
 SEO пакет
 Поддръжка

Фирма "Складови системи и стелажи" ЕООД се занимава с търговия, доставка и монтаж на всякакви видове складови системи, архивни и магазинни стелажи от внимателно селектирани висококачествени материали. През годините на своя опит фирмата за складови системи и стелажи се утвърждава като сигурен и коректен партньор и поддържа дългогодишно сътрудничество с ANEMOS s.p.a. и Scaffsystem S.r.l., с цел да задоволява максимално нуждите и очакванията на своите клиенти.


За целите на своята дейност "Складови системи и Стелажи" ЕООД разполага с необходимите международни сертификати за качествен контрол на ISO 9001: 2008 и отговаря на всички европейски стандарти за безопасност.


Certficate ISO 9001 SSS BG 2016 | Сертификт Коректна фирма 2018 | Certificate ISO-9001-2008-JASANZ SSS 2016 | Лиценз CYPE.


Фирма "Складови системи и Стелажи" ЕООД предлага на своите клиенти богато разнообразие от видове стелажни и складови системи като различни видове индустриални стелажи, подвижни стелажи, архивни стелажи, рафтови стелажни системи с различен капацитет на товаримост, конзолни стелажи, Мецанин системи и други.


"Складови системи и стелажи" ЕООД е наясно с практичността на стелажите като част от интериора на различни помещения и целите на употребата им, затова предлага разнообразни решения и консултации във връзка със специфичните нужди на всеки отделен клиент, както и изработва стелажни системи по индивидуален проект на клиента. Фирмата се утвърждава като лидер на пазара със стелажни и складови системи и извършва доставка не само на територията на България, но и извън страната.


Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти в монтажа и изработката на складови и стелажни системи, които непрекъснато работят в полза на своите клиенти и им гарантират качествен монтаж и експресно пускане в експлоатация. "Складови системи и Стелажи" ЕООД са професионалисти в своята област и предлагат собствени гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги на своите клиенти.