Беко Медикал

www.becomedical.bg
Фирмен сайт
Платформа: Web Soution CMS

BECO MEDICAL Group е специализира в разработката и производството на:


• радиочестотни системи(Radio frequency),
• високо-интензивен фокусиран ултразвук (UltraLift HIFU),
• системи за ударни вълни(Shockwave),
• криолиполиза(Cryolipolysis),
• липолитичен диоден лазер(Lipolitic Diode Laser)
• вакуум(Vacuum).


 Уеб дизайн и програмиране на сайта
 SEO пакет
 Поддръжка

Фирмата залага на този тип технологии, поради тяхната висока ефективност и повишения търговски интерес в сектора, като тя разработва собствени протоколи за приложение, основавайки се на най-ексклузивните технологии и фокусирайки усилията си върху непрекъснато усъвършенстване. Разработените системи са сертифицирани от европейските органи за контрол на технологиите, гарантиращи стандартите за качество и съответствие, които европейската норма изисква.


Собственото производство на предлаганите системи е съпроводено от собствено ефикасно и гъвкаво техническо обслужване, при което се използват собствени резервни части без посредници.


Този факт не само насърчава гъвкавостта при ремонтите, но и по-ниските разходи на потребителя, като предлага икономически съгласувана политика. BECO MEDICAL Group продуктите предполагат изключително високо ниво на качество на техните компоненти, като главно направление е минимизирането на коефициентите на статистически повреди. Този показател се счита за най-добрата реклама на фирмата.


Основните характеристики на предлаганата BECO MEDICAL техника представяме по запитване.