SEO оптимизацияВ настоящата високо конкурентна надпревара в уеб пространството, грешката от подценяването на силата на оптимизацията може да струва прекалено скъпо на всеки бизнес. В борбата да бъдеш открит и забелязан има тактики, които ако вашият бранд не използва, конкурентните със сигурност ще приложат. Важно е да запомните, че SEO оптимизацията не еднократна услуга, а е дълъг и постоянен процес от създаването на сайта, до края на неговото съществуване.


SEO специалистите в Web Solution действат стъпка преди другите и фокусират усилията си върху продуктите на своите клиенти, извеждайки ги на челни позиции.


В началото ние ще направим SEO одит

Със SEO одита целим да анализираме уебсайта Ви дали отговаря на изискванията на Google, Yahoo, Bing... Изследват се над 20 различни SEO фактора и се дават детайлни препоръки за коригиране на отклоненията от уеб стандартите. Основните аспекти на проучването включват достъпност, индексация, валидация, архитектура, мета данни, дублирано съдържание, социални медии, линк профили и др.

В одита се включва също запознаване с вашия бизнес и уеб конкуренцията в този бранш. Разучаването на дейността на конкурентите и методите им на популяризация ще е много полезно в следващата стъпка -  изграждането на SEO стратегия. Добре е да знаете, че ако някой го е направил добре - ние ще го направим още по-добре!


SEO стратегия


Правилната SEO стратегия е втората стъпка след одита. Тя се определя на базата резултатите от одита, Вашата цел и очаквания и включва използването на най-подходящите маркетингови активности.

Активностите обикновено са за генериране на съдържание като блог постове, промяна и подобряване на текстовото съдържание или създаване на нови страници. Добавяне на онлайн инструменти анализиращи моментното състояние на сайта, класации, класиране, брой посещения, популярност. Генериране на спомагателни рекламни материали видеа, статии и разпространението им в социалните медии и по други безплатни канали и много други.


Съдействието от Ваша страна ще спомогне за постигането на най-добър SEO ефект. Необходимо е периодично да можете да подготвяте нови текстове за сайта като новини за фирмата или бизнеса Ви, информация за нови обекти или магазини, описание за нови продукти, услуги и технологии в бранша. Препоръките от доволни клиенти или подробно описание как работите и защо клиентите да изберат Вас са особенно полезни.

Ако не можете да осигурявате такива текстове, тогава може да ползвате услугите на наш копирайтър, който да пише текстове и статии като заплащате всеки от текстовете на копирайтъра, като ние ще се погрижим за правилното публикуване и популяризиране на този текст.


Съвети и Консултации


В процесa на оптимизация често възникват идеи или ситуации, за които имате нужда от експертно мнение. Можете да разчитате на нашето становище за всичко, свързано с онлайн позиционирането ви.